/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: Atacuri la Harkov și Odesa. Zelenski se așteaptă la o ofensivă rusă mai amplă în nord-est

/VIDEO. FOTO/ UPDATE: Recursul avocaților lui Șor, respins de magistrați

missing
31 iulie 2019, ora 10:53

UPDATE: 10:53 Recursul apărării deputatului Ilan Șor a fost respins de magistrați și a fost menținută hotărârea Curții de Apel Cahul. 

Avocații lui Șor au depus recurs împotriva încheierii prin care a fost aplicat măsura preventivă sub formă de arest preventiv și anunțarea în căutare a președintelui PP Șor, Ilan Șor.

UPDATE: 09:41 Magistrații de la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) examinează în continuare recursul avocaților deputatului lui Ilan Șor.

UPDATE: 09:17 Mai mulți susținători ai deputatului Ilan Șor s-au adunat de dimineață în fața Curții Supreme de Justiție și protestează. Alături de manifestanți este deputata și vicepreședinta PP ȘOR Marina Tauber. 

„Vom lupta până la ultima picătură de sânge”, a spus Marina Tauber în fața protestatarilor.

Protestatarii au adus cu ei zeci de pancarte pe care au scris mesaje pentru susținerea lui Ilan Șor. Aceștia mai acuză noua guvernare de imixtiune în justiție.

Din imagini se văd și câteva autobuze, parcate pe marginea drumului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram