/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Noul procuror general interimar, întrebat dacă va veni în Parlament să ceară ridicarea imunității lui Șor. Cum răspunde Robu

missing
31 iulie 2019, ora 12:37

Noul procuror general interimar, Dumitru Robu, numit astăzi oficial în funcție, a fost întrebat de jurnaliști, dacă va veni în Parlament să ceară ridicarea imunității de deputat a lui Ilan Șor. Întrebarea a fost pusă la evenimentul de prezentare a noului procuror general interimar angajaților Procuraturii Generale. 

„Este prematur să vorbim despre acest lucru”, a fost răspunsul lui Robu.

Chiar și așa, șeful statului Igor Dodon a spus, la același eveniment, că procurorul general este așteptat la Parlament, măcar și la ședința de azi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram