/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Ordinul lui Putin, alertă în Europa și plan NATO pentru Moldova! Rusia amenință Marea Britanie

/VIDEO/ Când va fi negociat și semnat un nou contract cu Gazprom. Ce spune ministrul Brînzan

missing
01 august 2019, ora 15:34

Un nou contract pentru livrarea gazelor naturale cu Gazpromul rusesc va fi negociat și ulterior semnat în circa două sau trei săptămâni, afirmă ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan.

Totuși, potrivit ministrului, urmează ca mai întâi candidatura lui Vadim Ceban la funcția de director general al companiei Moldova Gaz să fie confirmat în funcție.

„În luna august foarte multe persoane au plecat în concediu, dar peste două trei săptămâni vom demara aceste negocieri. Negocierile la nivel tehnic se petrec deja, dar la nivel de semnare a contractului, când vor fi persoanele împuternicite de a lua decizii atunci vom rezolva această problemă”, a spus Brînzan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram