/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Protejați-vă locuințele de răufăcători în perioada vacanței de vară. Trei sfaturi de la compania de securitate Bercut

02 august 2019, ora 14:52

E august, luna celor mai multe vacanțe peste hotarele țării și, totodată, perioada perfectă pentru hoți să dea buzna în casele fără stăpâni. Pentru ca locuința dvs. să nu devină pradă ușoară pentru răufăcători, respectați aceste trei reguli recomandate de compania de securitate Bercut.

1. Excludeți postările din vacanță pe rețelele de socializare și evitați să afișați chek-in-urile ce indică locația curentă. Puteți posta pozele și filmulețele după întoarcerea acasă, iar acestea să fie însoțite de comentarii care să exprime clar revenirea acasă. Aveți grijă să nu postați poze cu acte care au data de plecare și cea de întoarcere.

2. Fiți prieteni cu vecinii. Criminalitatea tinde să fie mai mică în comunitățile strânse, deoarece vecinii sunt mai predispuși să fie vigilenți unul pentru celălalt și pot observa cu ușurință un străin.

3. Instalați un sistem de semnalizare. Este cea mai sigură soluție pentru a vă proteja bunurile și propria viață. Chiar și în absența dvs., sistemul de alarmă vă va alerta în cazul unei vizite neașteptate. Același semnal îl vor primi și echipajele de intervenție rapidă care vor acționa prompt! Niciun hoț nu se va aventura la următorul pas, când va descoperi că obiectul are sistem de alarmă.

Pentru mai multe informații cu privire la opțiunile de securizare a locuinței, accesați www.bercut.md.

Vă dorim o vacanță minunată alături de cei dragi și o revenire plăcuta acasă.

Bercut, mereu alături!

P.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram