/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Panică pe șosea! Un autocar plin cu pasageri de pe ruta Chișinău-Mangalia ar fi luat foc din mers

02 august 2019, ora 08:50

Un autocar plin cu pasageri de pe ruta Chișinău-Mangalia ar fi luat foc din mers, în noaptea de 31 iulie, în apropiere de localitatea Tecuci, România. Martorii spun că s-au pornit până la mare în Constanța, însă până au ajuns au tras o sperietură zdravănă.

Un pasager a scris pe o rețea socială cele întâmplate. El povestește că în drum spre Constanța autocarul s-ar fi defectat de două ori. Prima oară șoferii ar fi reușit să„ repare” autocarul, a doua oară, însă acesta a luat foc din mers. Bărbatul povestește că s-ar fi apropiat de șoferi pentru a-i întreba ce se întâmplă, conducătorii însă ar fi refuzat să discute cu pasagerii.

„Aproximativ în jurul ore 05:00 în apropiere de localitatea Tecuci autocarul a oprit, eu crezând ca poate mai ia pe cineva spre Constanța, de fapt nu, autocarul s-a stricat și se pare că avea o problemă destul de mare și periculoasă pentru siguranța tuturor acelor pasageri – printre care mame cu copii, studenți, sau oameni în vârstă care probabil pur și simplu au adunat și ei un ban să plece linistiți să se odihnească pentru câteva zile la mare. Se pare că era o problemă la motor, motorul fiind tot ud tot de motorină iar prin partea de jos a autocarului se vedea cu ochiul liber cum picura motorina…Cu frica în sân și cu speranța că vom ajunge toți vii și nevătămați la Constanța am urcat în autocarul “reparat” de altfel cu sârma și ciocanul. Cred că am mers undeva vreo 30 minute până în momentul când în care în salonul autocarului se simțea un miros înțepător de motorină, practic era imposibil de respirat normal. “REPEDEEEE, TOȚI IEȘIM AFARĂ, S-A APRINS!!!” a strigat unul din șoferii autocarului. ”, se arată în postarea publicată de un pasager.

Din fericire, pasagerii au ieşit la timp afară şi nimeni nu a avut de suferit. Șoferii au acționat la timp, înainte ca focul să se extindă.

„Din spatele autocarului ieșea fum de nu se vedeau oamenii. Șoferii repede au reacționat și au acționat cu stingătorul. Oamenii erau speriați…” a scris Cataraga Vasile.

Vasile spune că ulterior singuri au găsit alte două microbuze pentru ai duce până la mare, însă compania cu care pornise, nu s-ar fi preocupat de nevoile pasagerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram