/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ UPDATE: Usatîi a fost audiat la Procuratură despre publicarea raportului Kroll. Acesta spune că a fost pornit o cauză penală

missing
02 august 2019, ora 17:00

UPDATE, ORA 17.31: Renato Usatîi a confirmat, după audieri, că a fost chemat la Procuratura Anticorupție pentru a fi chestionat despre publicarea raportului Kroll. Politicianul zice că pe acest fapt a fost pornită o cauză penală. 

Am încercat să aflăm mai multe informații de la conducerea PA, însă reprezentanții instituției au telefoanele deconectate.

ORA, 15.54: Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru (PN), este audiat în aceste clipe la Procuratura Anticorupție (PA). Usatîi a venit la sediul PA către ora 15 și încă se află în discuții cu procurorii. 

„Ieri am fost citat să vin la 15:00 la PA, am fost citat de procurorul Nadejda Busuioc. Mie cu Busuioc îmi merge că tot de ea am fost citat acum câțiva ani pe dosarul Gorbunțov la PCCOCS. Nu mi s-a spus motivul despre ce vom discuta, dar bănuiesc că e vorba despre publicarea anexei 2 și 3 a raportului Kroll”, a declarat politicianul înainte de a merge la discuții cu procurorii.

„Eu admit că ar putea fi surprize, dar, în același timp, nu prea căci multe s-au schimbat la noi în ultimele luni. Eu cred că va fi totul OK, sunt gata să colaborez cu ancheta, să dau explicații”, a mai spus liderul PN.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram