/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cinci copii au fost loviți în plin de un șofer în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Doi micuți sunt în stare gravă

missing
03 august 2019, ora 12:30

Cinci copii, care se jucau pe marginea drumului, au fost loviți în plin de un automobil la volanul căruia s-ar fi aflat un șofer în stare de ebrietate. Accidentul a avut loc aseară în localitatea Dezghingea din UTA Găgăuzia, în jurul orei 22.30.

Potrivit gagauzinfo.md, conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, era în stare de ebrietate și nu avea permis de conducere. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în cei cinci copii care se jucau pe marginea drumului.

Copiii au fost transportați de urgență la spitalul raional din Comrat. Starea de sănătate a doi dintre aceștia este gravă.

Șoferul a fost reținut și se află în izolator. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 4 la 8 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram