/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cairo: 19 oameni a fost uciși, iar alte zeci de persoane, rănite, după explozia unei mașini

missing
05 august 2019, ora 09:10

Cel puțin 19 persoane au fost ucise și alte 30, rănite, într-o explozie produsă noaptea trecută în centrul orașului Cairo, Egipt.

Potrivit agenției de presă Aljazeera.com, care face referire la informațiile Ministerului egiptean de Interne, vehiculul care a explodat a intrat în coliziune cu alte automobile, dar nu este clar deocamdată de s-a produs deflagrația.

Ministerul Sănătății sin Egipt a informat că persoanele rănite au fost duse la spitale pentru tratament.

Procuratura din Egipt investighează cauza incidentului. Deocamdată nu este vreo declarație oficială care să numească incidentul un atac.

Potrivit sursei citate, datele statistice arată că în Egipt anul trecut s-au produs circa 8.000 de accidente rutiere, care au provocat peste 3.000 de morți și 12.000 de răniți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram