/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Adrian Popenco, transferat de la Procuratura Anticorupție înapoi la Procuratura municipiului Chișinău

missing
06 august 2019, ora 15:29

Adrian Popenco, adjunct al procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție (PA) a fost transferat la Procuratura municipiului Chișinău, unde acesta a activat până acum aproximativ o lună. Ordinul a fost semnat de procurorul general interimar, Dumitru Robu.

Potrivit Mariei Vieru, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Robu a audiat raportul lui Popenco și a decis transferarea acestuia înapoi la Procuratura municipiului Chișinău de la Procuratura Anticorupție.

Șeful interimar al Procuraturii Anticorupție, Eduard Varzar, nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii, iar Igor Popenco are telefonul deconectat.

În cadrul Procuraturii municipiului Chișinău Igor Popenco deține, de asemenea, funcția de adjunct al procurorului-șef, funcție pe care preluat-o la finele anului 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram