Un eveniment inedit va avea loc la data de 27 august chiar în inima codrilor. „Dor Călător” revine cu renumitul interpret Vali Boghean, care va fi acolo cu deja cunoscutele Galbenă Gutuie, Boschetar, Tată, Mândra din Balcani, Zboară Șoimul și multe altele.

Pentru această ediție organizatorii evenimentului au mai pregătit ceva.

Un experiment muzical. De multe ori ne sunt cunoscute numele trupelor, dar nu cunoaștem instrumentiștii din spatele lor. Ce-ar fi să facem cunoștință cu instrumentiști tineri și faimoși veterani ai scenei autohtone alături de trupa Vali Boghean Band? Muzicieni pe care i-ai auzit de atâtea ori, dar nu așa cum o să-i auzi la Dor Călător de data asta.
Pentru că ne plac experimentele. Pentru că ne place să unim talente. Pentru că suntem diferiți, dar iubim aceleași lucruri. Pentru că te vrem alături.

Cei prezenți la eveniment vor avea parte de parcare, maeștri handmade, vin și mâncare gustoasă, iar copii se vor putea distra la un teren de joacă. Organizatorii vă recomandă să vă luați și o plapumă, pentru a putea facem și un picnic.

Evenimentul își va deschide ușilor începând cu ora 15:00.

Mai multe detalii puteți vedea pe pagina evenimentului.

„Dor Călător” este la cea de-a doua ediție.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!