/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atac la Harkov. Autoritățile din Kiev îndeamnă oamenii să nu meargă la biserică de Paște

Trei demisii la Guvern. Nicolae Eșanu a plecat de la Ministerul Justiției

missing
07 august 2019, ora 13:38

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Justiției, Nicolae Eșanu, a depus cerere de demisie din funcție, care a  fost aprobată astăzi de Guvern.

Nicolae Eșanu a fost desemnat de Comisia juridică a Parlamentului pentru ocuparea funcției de judecător al Curții Constituționale. Candidatura acestuia urmează să fie votată și în plenul Parlamentului.

Tot astăzi, Cabinetul de miniștri a aprobat demisia directorului adjunct al Agenției Proprietății Publice, Vladislav Chetrar.

De asemenea, Guvernul a acceptat demisia lui Serghei Afanasenco, care conduce Agenția Națională Antidoping. Acesta va pleca din funcție pe 12 august, pentru că i-a expirat mandatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram