Polițiștii de la Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o ancheta pe faptul depunerii declarațiilor „mincinoase și calomnioase” împotriva fostului polițist de frontieră Gheorghe Petic. Despre asta a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook.

„Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o ancheta pe faptul depunerii declarațiilor mincinoase și calomnioase împotriva mea din partea unor angajate ale Poliției de Frontiera”, a precizat Petic.

Gheorghe Petic a fost eliberat din arest după nouă luni de detenție. Judecătorii Curții de Apel au anulat sentința instanței de fond, prin care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru viol, și au trimis cauza la rejudecare în aceeași instanță, dar în alt complet de judecată.

Petic s-a declarat nevinovat și a susținut că dosarul său a fost fabricat, după ce a dezvăluit mai multe scheme de contrabandă. Actuala guvernare l-a declarat drept deținut politic.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!