/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Câte persoane s-au adresat la corturile anticaniculă în prima zi când au fost instalate

missing
13 august 2019, ora 12:00

În urma avertizării meteorologice cod galben de caniculă, lansate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, la data de 12 august IGSU al MAI a reinstalat puncte de reabilitare. Acestea funcționează în toate sectoarele capitalei, dar și în unele centre raionale de la orele 11:00 până la 18:00.

Conform datelor colectate de către IGSU, în primele ore la punctele de reabilitare s-au adresat circa 3 500 de oameni din toată țara.

Corturile sunt amenajate în locurile aglomerate, unde se înregistrează un flux permanent de oameni, de exemplu în municipiul Chișinău, Bălți, Comrat, Cahul, Ungheni, dar și orașele Rezina și Căușeni.

Acestea vor funcționa în condiții meteo nefavorabile, atunci când temperatura aerului va depăși +32 grade celsius. IGSU îndeamnă oamenii să vină aici pentru a bea apă și a se proteja de soare în orele de vârf.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram