Deputata fracțiunii Partidului Șor, Marina Tauber, a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliție pe numele deputatului Lilian Carp, pentru că a atacat-o verbal la ședința Parlamentului din 26 iulie. Acesta a învinuit-o pe Tauber că a participat la frauda din sectorul bancar și a numit-o hoață.

Sper că nu se va ascunde după imunitatea de deputat, pentru a se eschiva de la răspundere”, a scris Tauber pe facebook.

Parlamentara i-a trimis și o cerere prealabilă lui Lilian Carp, prin care solicită să-și ceară scuze publice și să dezmintă declarațiile pe care le-a făcut. Tauber a scris chiar și textul concret pe care ar trebui să-l rostească Lilian Carp.

În cazul în care deputatul nu va reacționa, Marina Tauber îl amenință cu judecata și anunță că va cere și prejudicii morale pentru că a defăimat-o.

„Sper că veți da curs pretențiilor formulate în prezenta cerere, soluționând litigiul pe care extrajudiciară”, a scris Tauber.

Anterior, Lilian Carp afirma că nu intenționează să-și ceară scuze de la Marina Tauber. Acesta a declarat pentru TV8 că îi va arăta deputatei raportul Kroll.

 

Vedeți mai jos de unde a pornit scandalul:

Spirite încinse în Parlament: „Ai luat 5 milioane, hoțoaico! O să te salte mascații”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!