/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Doi minori, cercetați penal pentru că au furat un automobil. Au vrut să se plimbe cu maşina prin oraş

missing
13 august 2019, ora 11:43

Doi minori de 16 și respectiv 17 ani, din capitală sunt cercetați penal, după ce au furat o mașină dintr-o curte. Pentru fapta comisă, acuma aceștia riscă până la trei ani de închisoare. Incidentul a avut loc ieri. 

Cel are a anunțat poliția a fost chiar stăpânul automobilului. El a spus oamenilor legii că a parcat mașina în curtea blocului, iar dimineața nu a mai găsit-o. Suma prejudiciului cauzat este de peste 38 de mii de lei.

Ulterior, polițiștii au găsit automobilul pe str. A. Doga din sectorul Râșcani al capitalei și i-au reținut pe cei doi minori. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri. Minorii și-au recunoscut vinovăția și au spus că au pătruns în automobil prin deteriorarea geamului și l-au pornit de la firele de contact al automobilului. Totodată ei au mai precizat că au furat mașina cu scopul de a se plimba prin oraș.

Potrivit polițiștilor, aceștia anterior s-au dovedit a fi cercetați penal pentru infracțiuni similare.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport iar conform legislației în vigoare această infracțiune se pedepseşte cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la un an până la trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram