/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un deputat al Blocului ACUM spune în ce condiții ar putea fi semnat un nou acord cu socialiștii

13 august 2019, ora 21:45

După ce astăzi Comitetul Executiv Politic al Partidului Socialiștilor (PSRM) ar fi recomandat ca fracțiunea parlamentară PSRM să semneze un nou acord cu Blocul ACUM, vicepreședintele Parlamentului și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Mihai Popșoi, a scris pe rețelele de socializare că un acord ACUM-PSRM ar putea fi semnat doar după un amplu proces de reformare a justiţiei, demonopolizare, reforme economice şi efectuarea unor măsuri de protecție socială.

„Suntem în discuții privind planul de acțiuni al Guvernului. Asigurarea independenței justiţiei este obiectivul principal al guvernului Maia Sandu, iată de ce este important să primim sprijinul total al părților în acest proces. Odată cu aprobarea acestor acțiuni nu vedem niciun impediment în semnarea unui acord care să specifice clar prioritățile din perioada următoare”, a scris Mihai Popșoi pe pagina sa de Facebook.

Astăzi socialistul Ion Ceban a scris pe Facebook că la ședința Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor au fost analizate și acțiunile prevăzute în acordul provizoriu semnat pe 8 iunie cu blocul politic ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram