/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Când și unde va fi organizat anul acesta iarmarocul școlăresc din Chișinău

14 august 2019, ora 06:30

Iarmarocul școlăresc din acest an va fi organizat în centrul capitalei în perioada: 15 august – 14 septembrie curent. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de primarul general interimar, Adrian Talmaci.

Târgul va fi amenajat pe str. Mitropolit Varlaam, tronsonul str. Armenească – str. Bulgară. Acesta este deschis la inițiativa Î.M. „Piața Centrală”, informează Primăria municipiului Chișinău.

La iarmarocul de profil, locuitorii municipiului vor avea posibilitatea de a achiziționa rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi.

Potrivit autorităților municipale, târguri școlărești vor fi amenajate și în sectoarele orașului, la propunerea preturilor de sector.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram