/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO.VIDEO/ O mașină a ars până s-a făcut scrum, noaptea trecută, într-o curte din sectorul Botanica

missing
14 august 2019, ora 09:36

UPDATE, ORA 9.55: Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițera de presă a Inspectoratului General Pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiul s-a produs în dimineața acestei zile, la ora 3:55, pe bulevardul Dacia 22/2. Mașina mistuită de flăcări este de model Toyota Land Cruiser. 

Focul a fost stins de o echipă de pompieri, solicitată să intervină la fața locului.

„Mașina a ars în proporție de 90%. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, a declarat Liliana Pușcașu pentru TV8.md.

ORA 9.36: O mașină a fost făcută scrum aseară, într-o curte de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Automobilul a ars în totalitate în câteva minute. Acesta era parcat într-o curte, pe gazon, chiar lângă un teren de joacă.

Din primele informații pe care le deținem, nimeni nu a avut de suferit.

Sursa foto: Facebook/GMB

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram