O instituție din subordinea Guvernului, învinuită de sabotaj. Maia Sandu: „Vor plăti pentru această atitudine”

14 august 2019, ora 17:25

Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor sabotează  investigarea subiectelor ce țin de furul miliardului și alte scheme de corupție. Instituția, care se află în subordinea Guvernului, nu prezintă informațiile solicitate de alte autorități. Subiectul a fost discutat la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate.

Maia Sandu i-a atenționat pe reprezentanții Serviciului Combaterea Spălării Banilor să-și respecte obligațiile și să-și schimbe atitudinea. Același mesaj a fost adresat și către celelalte instituții care se află în subordinea Guvernului.

,,Să nu încerce să saboteze, să ia toate solicitările în serios pentru că noi cu toții avem o responsabilitate în fața legii și în fața cetățenilor. Cei care își vor permite să nu-și îndeplinească obligațiile, vor plăti pentru această atitudine”, a declarat Maia Sandu,potrivit unui comunicat de presă emis de Executiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram