Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor sabotează  investigarea subiectelor ce țin de furul miliardului și alte scheme de corupție. Instituția, care se află în subordinea Guvernului, nu prezintă informațiile solicitate de alte autorități. Subiectul a fost discutat la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate.

Maia Sandu i-a atenționat pe reprezentanții Serviciului Combaterea Spălării Banilor să-și respecte obligațiile și să-și schimbe atitudinea. Același mesaj a fost adresat și către celelalte instituții care se află în subordinea Guvernului.

,,Să nu încerce să saboteze, să ia toate solicitările în serios pentru că noi cu toții avem o responsabilitate în fața legii și în fața cetățenilor. Cei care își vor permite să nu-și îndeplinească obligațiile, vor plăti pentru această atitudine”, a declarat Maia Sandu,potrivit unui comunicat de presă emis de Executiv.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!