/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko, este invitatul din această seară al emisiunii „Politica Nataliei Morari”

14 august 2019, ora 15:20

Ambasadorul Uniunii Europene (UE) la Chișinău, Peter Michalko, este invitatul din această seară al unei ediții speciale a emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

În cadrul interviului cu șeful Delegației europene în Republica Moldova vor fi abordate subiecte legate de ultimele evenimente politice din Republica Moldova de până și după schimbarea puterii de la Chișinău; despre modul în care-și propune noua guvernare să facă reforme în special în domeniul Justiției și alte subiecte actuale.

Urmăriți emisiunea în această seară, începând cu ora 21:30, la TV8. De asemenea, interviul cu Peter Michalko va fi difuzat live pe site-ul TV8.md și pe pagina de Facebook/TV8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram