/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Caracal. DIICOT a anunțat rezultatul analizelor rămășițelor găsite în pădure

missing
17 august 2019, ora 11:18

Testele ADN efectuate în cazul Caracal, care a zguduit România, nu s-au soldat cu niciun rezultat concret. Nu s-a putut evidenția niciun profil ADN în probele ridicate din pădurea de lângă locuința lui Gheorghe Dincă, rămășițe despre care suspectul declarase că ar fi ale Luizei Melencu. Rămășițele sunt mult prea calcinate pentru a putea fi identificată clar o victim, au anunțat oamenii legii.

Vestea îi încurcă destul de mult pe anchetatori, dar acestea nu sunt rezultate finale, scrie Digi24.ro. Probele asupra cărora s-au făcut testele ADN sunt fragmente osoase de natură umană (un femur), care au fost arse. Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) precizează că au fost efectuate teste doar asupra unei părți dintre probele ridicate din pădurea aflată la circa un kilometru de locuința lui Gheorghe Dincă.

DIICOT cere experților să efectueze în continuare, în regim de urgență, expertiza genetică judiciară asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite după cercetările efectuate la faţa locului.

La sfârșitul lunii iulie, o crimă odioasă a zguduit România. Un bărbat a fost reținut, fiind bănuit că a omorât cu deosebită cruzime mai multe fete. Una dintre victime a reușit să apeleze serviciul 112, dar nu s-a intervenit la timp. Cazul a condus la demisia mai multor funcționari din România.

Moartea unei adolescente a zguduit România. Fata a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată, însă polițiștii au intervenit prea tâzriu

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram