/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Bunuri de peste un milion de lei, sechestrate de ofițerii CNA. Patru persoane au fost reținute

missing
19 august 2019, ora 09:53

Bunuri de peste un milion de lei au fost sechestrate săptămâna trecută de către Agenția pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI), în baza delegațiilor procurorilor. În aceeași perioadă, patru persoane au fost arestate în dosarele Centrul Național Anticoruție (CNA), dintre care trei sunt în penitenciare, iar una se află în arest la domiciliu.

Potrivit CNA, săptămâna trecută au fost pornite patru cauze penale pe fapte de corupție. Direcţia analitică a efectuat cinci analize operaţionale pe cauze penale şi una strategică. Direcţia legislaţie a expediat autorilor 16 de rapoarte de expertiză anticorupţie şi 13 avize. Au fost înregistrate 1394 de materiale în cancelaria Centrului, dintre care 62 sunt petiţii. La linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 65 de apeluri, cinci din ele fiind de competența CNA.

Totodată, Direcţia educaţie anticorupţie a organizat cinci instruiri anticorupţie pentru 860 de copii în cadrul campaniei „Corupţia pe înţelesul celor mici” în taberele de odihnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram