/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Inspectorilor de patrulare li s-a interzis oprirea în trafic a șoferilor, fără motiv. Năstase a semnat un ordin

19 august 2019, ora 12:30

Inspectorilor de patrulare li s-a interzis să oprească șoferii în trafic și să le verifice mașinile în lipsa temeiurilor legale. Un ordin în acest sens a fost semnat azi de ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase.

Totodată, potrivit ordinului, la oprirea vehiculului, polițiștii vor fi obligați să informeze conducătorii auto cu privire la nume, funcție și temeiul legal al opririi și vor prezenta legitimația de serviciu.

„Ordinul este menit să asigure respectarea de către angajații Poliției a normelor privind oprirea vehiculelor și neadmiterea abuzurilor în activitate. De asemenea, unitățile de supraveghere a traficului vor fi amplasate numai în locuri vizibile, fiind interzisă practica anterioară de staționare în spații ascunse conducătorilor auto”, menționează reprezentanții ministerului de Interne, într-un comunicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram