/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Încep să apară candidaturile la funcția de primar al Chișinăului. Un potențial candidat a făcut azi anunțul

missing
19 august 2019, ora 11:55

Până la alegerile locale din 20 octombrie au mai rămas două luni și au început deja să apară primii potențiali candidați, care-și anunță intenția de a se lupta pentru a obține fotoliul de primar al municipiului Chișinău. Unul dintre posibilii candidați este Gheorghe Costandachi, președintele Centrului Social-Politic European.

În cadrul unei conferințe de presă, potențialul candidat și-a anunțat intenția de a participa la alegerile locale din Chișinău. Acesta spune că știe cum să facă ordine în Chișinău și îi roagă pe reprezentanții societății civile și ai partidelor politice să-l susțină.

Captură video: Privesc.eu

Astăzi începe perioada electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie.

Printre posibilele candidaturi la această funcție sunt și politicienii Andrei Năstase și Ion Ceban, cei care au luptat în turul doi pentru fotoliul de edil al capitalei vara trecută, la alegerile locale noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram