/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

De unde știe Igor Dodon că mai mulți deputați ar putea rămâne fără imunitate? Răspunsul procurorului general Dumitru Robu

20 august 2019, ora 15:21

De unde știe președintele Igor Dodon că reprezentanți Procuraturii ar urma să meargă în Parlament și să ceară ridicarea imunității mai multor deputați, după exemplul parlamentarului Ilan Șor? Întrebarea i-a fost pusă azi procurorului general interimar Dumitru Robu de către jurnaliști la care a acest a spus: „Întrebați-l pe domnul președinte”.

„Eu și în ședința plenului Parlamentului am menționat: mă conformez doar constituției și legilor Republicii Moldova”, a mai spus Robu.

Acum aproximativ o săptămâna, la ședința extraordinară a Parlamentului, procurorul general interimar a solicitat ridicarea imunității de parlamentar a lui Ilan Șor. Solicitarea a fost acceptată de majoritatea deputaților participanți la ședință.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram