/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Dodon se pornește în SUA. Va susține un discurs de la tribuna Adunării Generale a ONU

missing
20 august 2019, ora 12:31

Președintele Igor Dodon preconizează o vizită în Statele Unite ale Americii (SUA). Acesta spune că va susține un discurs de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).

Șeful  statului s-a întâlnit azi cu ambasadorul american la Chișinău Dereck J. Hogan și a discutat detaliile vizitei în SUA.

Am  agenda relațiilor bilaterale și am fost unanimi în opinia privind necesitatea intensificării acestora în toate domeniile de interes major.

„Pentru prima dată din anul 2005, Președintele Republicii Moldova va rosti un discurs de la tribuna Adunării Generale a ONU. De asemenea, sunt planificate întrevederi bilaterale cu liderii din străinătate.

În cadrul dialogului cu ambasadorul american, am reiterat angajamentul Administrației Președintelui de a promova o politică externă echilibrată, în condițiile unei interacțiuni constructive mult mai strânse dintre puterea executivă și cea legislativă din Republica Moldova”,  a comentat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram