Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor se va întruni mâine, la ora 12.00, în ședință „pentru a examina situația politică din Republica Moldova și a lua decizii privind unele probleme importante”, au anunțat reprezentanții formațiunii politice, fără a oferi mai multe detalii.

Anterior, în cadrul unei emisiuni televizate, președintele Igor Dodon a declarat că la următoarea ședință a Consiliului Republican va fi desemnat candidatul PSRM pentru alegerile locale din Chișinău. Urmează a fi propusă candidatura deputatului Ion Ceban pentru funcția de primar al capitalei.

Totodată, socialiștii urmează să discute despre semnarea unui nou acord cu Blocul ACUM, în condițiile în care, în ultima perioadă, au apărut mai multe disensiuni. Situația a devenit și mai tensionată după numirea lui Vladimir Țurcan la funcția de președinte al Curții Constituționale.

Igor Dodon, despre înțelegerile dintre PSRM și ACUM în privința funcției de primar al Chișinăului

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!