/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ TV8 lansează pagina Campanii.tv8.md - locul unde inițiativa ta socială își va găsi susținători

20 august 2019, ora 19:30

TV8 lansează astăzi un instrument unic și inovativ în Republica Moldova, dedicat oamenilor activi social, care au idei și inițiative ce merită a fi susținute și promovate și care vor ca mesajul lor să ajungă la un număr cât mai mare de oameni.  Pagina Campanii.tv8.md este destinată mediatizării campaniilor și a inițiativelor organizațiilor și ale cetățenilor activi.

Prin crearea platformei Campanii.tv8.md, TV8 își propune de a încuraja, promova și susține informațional societatea civilă din Republica Moldova. Ne propunem să consolidăm comunitățile și cetățenii care generează și promovează schimbări pozitive și să contribuim la mediatizarea celor mai bune practici, experiențe și idei.

Platforma oferă cetățenilor Republicii Moldova posibilitatea de a prezenta societății inițiativele lor și de a identifica susținători pentru organizarea comunităților și atingerea obiectivelor propuse.

Pagina Campanii.tv8.md dispune de o interfață în trei limbi  – română, rusă, și engleză, iar campaniile și publicațiile platformei la fel pot fi selectate în funcție de limba pe care o vorbiți – română, rusă, engleză sau puteți alege varianta mixtă (ro/ru/eng).

Vrem să ajungem în toate colțurile Republicii Moldova și chiar peste hotarele țării și să implicăm reprezentanți ai societății civile regionale, iar utilizatorii și vizitatorii platformei vor avea posibilitatea de a selecta campaniile în funcție de regiunea care îi interesează – Chișinău, Găgăuzia, Bălți, regiunea transnistreană, diaspora etc. De asemenea pagina web vă permite să alegeți campaniile dintr-o anumită categorie –  Politică, Economie, Tehnologii, Educație, Ecologie, Social.

Mai mult, platforma permite și inițierea petițiilor pentru ca inițiatorii campaniilor să poată mobiliza un număr cât mai mare de susținători și să-și atingă scopurile propuse.

Funcționalul paginii Campanii.tv8.md permite utilizatorilor de a publica mesaje în format text, foto, video (de pe platforma Youtube) și integrarea link-urilor către alte platforme web relevante.

Vă așteptăm pe Campanii.tv8.md!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram