/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Vlad Plahotniuc a postat pe Facebook un mesaj de condoleanțe pentru Iurii Luncașu

20 august 2019, ora 16:27

Ex-liderul Partidului Democrat (PDM)Vlad Plahotniuc a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe în legătură cu moartea omului de afaceri Iurii Luncașu, despre care presa a scris că era un apropiat al fostului președinte al PDM, găsit împușcat la finele săptămânii trecute.

„Prietenii adevărați sunt numărați pe degete, ei sunt familia pe care ți-o alegi. Tristețe adâncă și un gol care nu poate fi umplut. Odihnește-te în pace, dragul și bunul meu prieten”, a comentat Plahotniuc.

Primele informații care au apărut despre moartea lui Luncașu relatau că acesta s-ar fi împușcat, pe 17 august, pe traseul Ialoveni-Durlești. Totuși, Procuratura a pornit urmărirea penală pentru „omor intenționat”. Oamenii legii nu oferă deocamdată alte detalii despre acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram