/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O barcă în care se aflau patru copii și doi adulți s-a inversat pe lacul de acumulare Costești-Stânca

missing
21 august 2019, ora 09:43

Șase persoane, printre care patru copii și doi adulți au fost la un pas de a se îneca în lacul de acumulare Costești-Stânca. Aceștia se aflau într-o barcă ce s-a inversat. Salvatorii i-au găsit la patru kilometri de hotarele cu România și au reușit să-i salveze. 

Cazul a avut loc în seara zilei de 19 august, aproape de ora 21:00, în apropiere de Duruitoarea, raionul Rîșcani.

Copiii aveau vârstele de 4, 6, 7 și 10 ani, iar adulții, 34 și 32 de ani.

Din informațiile comunicate de salvatori, doar patru din sinistrați erau echipați cu veste de salvare.

„Salvatorii IGSU au reușit să scoată oamenii din apă în mod de urgență cu ajutorul colacilor de salvare și a funiilor speciale, astfel evitând producerea unii tragedii. În urma incidentului produs persoanele nu au avut de suferit, iar barca avariată a fost extrasă ulterior”, se menționează într-un comunicat al IGSU.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram