/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Șor reapare în spațiul public de dragul lui Năstase. Îi adresează un mesaj ministrului de Interne

missing
21 august 2019, ora 10:23

Deputatul Ilan Șor, aflat în căutare națională și internațională de câteva săptămâni, reapare în spațiul public virtual cu un mesaj în care se indignează că ministrul de Interne Andrei Năstase vrea să mai candideze o dată la funcția de primar al Chișinăului. 

„Năstase vrea din nou să fie primar al Chișinăului. Se vede că a rezolvat toate problemele de la MAI. A eradicat criminalitatea, a asigurat ordinea publică, a obținut „depolitizarea” activității poliției (din funcția sa de lider de partid). Oamenii nu-și mai încuie casele și mașinile, se plimbă fără frică pe străzi, își lasă copiii să meargă la școală fără supraveghere. Și a obținut toate aceste rezultate ieșite din comun numindu-și câțiva cumătri în funcții importante la MAI și oferind câteva interviuri la Jurnal TV. În asta constă geniul său de administrator. Acum, poate să se apuce și de Chișinău. Năstase este irepetabil. Chiar dacă nu se pricepe, e gata să ocupe funcții de conducere în orice domeniu. Nu contează, e vorba de parlament, guvern sau primărie. Despre nivelul său de gândire strategică vorbește și „planul genial” de eliminare a ambuteiajelor din Chișinău. El a propus ca ziua de muncă să înceapă cu o oră mai devreme. Se pare că nu a înțeles nici acum că dacă va schimba ora de lucru, pur și simplu ambuteiajele vor începe cu o oră mai devreme. Din câte cunosc, colegii lui Năstase din Blocul ACUM îl împing intenționat să participe la alegeri ca să scape, după cum o spun chiar ei, de „nebunul din guvern”.

Andrei, oprește-te! Este mai bine să-ți scoți din sărite cu prostiile tale colegii de partid și adepții, decât să distrugi tot orașul! Nu fă asta. Ca să conduci un oraș trebuie să ai niște cunoștințe elementare. Pe care nu le ai! Și nici nu te duce capul să le înveți. Există oameni misterioși și inventivi. Noi deja ne-am dat seama că misteriosul Năstase poate distruge orice. Inclusiv Chișinăul, dacă, ferească Sfântul, ajunge primar”, a scris Ilan Șor, aseară, pe la miezul nopții, pe pagina sa de Facebook.

Oficial, Andrei Năstase nu și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Chișinăului, dar colegii lui din Blocul ACUM au spus că pe intern s-a decis deja că el  va fi candidatul blocului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram