/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

E sfârșit de vară, e Bookfest la Chișinău. Când și unde va avea loc următoarea ediție a târgului de carte

missing
23 august 2019, ora 17:47

Următoarea ediție a salonului de carte Bookfest va fi inaugurată în cinci zile, la Chișinău. Tradiționalul târg de cărți din Chișinău va fi inaugurat  miercuri, 28 august, la ora 12:00, la Centrul Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo”, Pavilionul Central.

Bookfest Chișinău va dura cinci zile (până pe 1 septembrie), timp în care cele mai importante edituri din Republica Moldova și România îi vor așteapta pe cititori cu o ofertă editorială bogată ce include cărți pentru copii, auxiliare școlare, dar și o vastă gamă de volume din cele mai variate domenii. În total vor participa cca 50 de edituri care vor expune peste 50 de mii de volume.

În cadrul Salonului Internaţional de Carte „Bookfest Chişinău”, ediția 2019, vor avea loc mai multe lansări și expoziții de carte; întâlniri și sesiuni de autografe cu scriitori și oameni de cultură; jocuri intelectuale și interactive; lecturi „en plein air”; saloane muzicale; cenacluri literare; va fi lansată Campania „Salvează lumea donând o carte” etc. Vizitatorii sunt așteptați cu reduceri la cărţile pentru copii şi adolescenţi, cadouri şi tombole cu premii.

Intrarea este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, care va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 20:00, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram