/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un luptător moldovean s-a trezit cu medalia de bronz după ce adversarul său a fost depistat pozitiv la controlul anti-doping

missing
23 august 2019, ora 07:30

Luptătorului moldovean de stil greco-roman Daniel Cataraga i-a fost atribuită o medalie de bronz la Campionatului European de seniori, desfășurat anul trecut în Federația Rusă. 

Asta după ce adversarul său din meciul pentru medalia de bronz al categoriei de greutate 77 kg, georgianul Iuri Lomadze, a fost depistat pozitiv la controlul anti-doping, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova.

Daniel Cataraga a pierdut acea luptă cu 6-15, după ce la pauză scorul fusese egal 6-6. Atunci, la Europenele de la Kaspiisk o medalie de bronz pentru Moldova a mai cucerit Donior Islamov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram