/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ilan Șor lansează un nou video. Se arată încrezut că Partidul Șor va ajunge la guvernare

23 august 2019, ora 16:03

Ilan Șor a apărut astăzi din nou într-un live pe Facebook. Acesta a transmis cetățenilor un mesaj prin care critică acțiunile actualei guvernări, care nu s-a opus majorării tarifelor la energia electrică.

Politicianul amintește că socialiștii au anunțat în campania electorală că tarifele nu vor fi mărite și vor înlătura schemele din sectorul energetic, dar nu și-au respectat promisiunea.

„Acum vă răsplătiți pentru încredere cu bani din propriul buzunar. Partidul Șor a propus în campanie să fie introdus un monopol de stat la importul alcoolului și țigărilor și asta ar fi permis ca prețurile să nu fie ridicate astăzi, dar micșorate cu 20%. Eu promit că Partidul Șor va fi la conducere și veți trăi bine”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că Ilan Șor a fugit din R. Moldova după ce Partidul Democrat a anunțat că cedează guvernarea. În prezent, acesta este căutat în toată lumea de Interpol. Potrivit informațiilor oferite de autoritățile din Israel, acesta a intrat pe teritoriul statului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram