Poliția de Frontieră anunță trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă.

În primele ore ale dimineții, circulația era îngreunată la Criva-Mamaliga. Circa o sută de mijloace de transport au format coadă la PTF pentru a ieși din țară. La linia de control a fost suplimentat numărul de angajați, dar și în ajutor lucrează polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord.

Polițiștii de frontieră le recomandă călătorilor să aleagă și punctele de trecere din apropiere: Larga-Kelmențî și Briceni-Rossoșanî, care activează în regim normal.

De la ora 03:30 pe sensul de ieșire din țară au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere comun Palanca. Către ora 06:30, după barieră s-a format o coloană de mașini care se întinde până la intrarea în satul Palanca. Cele patru autorități de frontieră și vamale din R. Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă. S-au deschis spre circulație toate pistele, inclusiv este direcționat o parte din flux pe alte două benzi destinate intrării în țară. Polițiștii de frontieră comunică cu cetățenii, în majoritate sunt conaționalii care au ales să se bucure de minivacanță pe litoralul Mării Negre din Ucraina.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!