/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Igor Dodon i-a adresat lui Volodimir Zelenski „cele mai calde urări de bine” de Ziua Independenței Ucrainei

missing
24 august 2019, ora 12:48

Președintele Igor Dodon i-a adresat președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski, cele mai calde urări de bine cu ocazia Zilei Independenței țării.

„Această sărbătoare îmi oferă plăcuta ocazie să menționez că dezvoltarea relațiilor de prietenie și de bună vecinătate cu Ucraina în diverse domenii, bazate pe încredere și parteneriat constructiv, reciproc avantajos constituie pentru țara noastră o prioritate. Țin să subliniez că Republica Moldova mereu a susținut, susține și va susține în continuare integritatea teritorială a Ucrainei în hotarele ei recunoscute la nivel internațional”, a menționat șeful statului pe o rețea de socializare.

Igor Dodon și-a exprimat speranța că în cel mai scurt timp va avea o întrevedere bilaterală cu Zelenski în cadrul căreia va putea discuta „întregul spectru de întrebări legate de dezvoltarea relațiilor dintre Moldova și Ucraina”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram