/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

MAEIE dezaprobă intenția organizării „alegerilor prezidenţiale” în regiunea Abhazia din Georgia

missing
24 august 2019, ora 11:27

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova dezaprobă intenția organizării în Abhazia a Georgiei a așa numitor „alegeri prezidențiale” în data de 25 august 2019.

Autoritățile moldovenești consideră intenția de desfășurare a scrutinului drept ilegală, pornind de la faptul că „alegerile” contravin legislației georgiene și principiilor dreptului internațional și totodată ar putea prejudicia discuțiile de la Geneva.

Guvernul Republicii Moldova reiterează susținerea fermă a independenței, suveranității și integrității teritoriale a Georgiei în cadrul frontierelor sale recunoscute pe plan internațional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram