Cu ce mesaj vine fosta ministră a sănătății Ruxanda Glavan în Parlament: „Mă voi face în continuare auzită...”

missing
25 august 2019, ora 09:37

Vineri, 23 august, Curtea Constituțională a validat mandatul fostei ministre a Sănătății Ruxanda Glavan în funcția de deputat în Parlament. Noua parlamentară spune că merge în Legislativ „conștientă de responsabilitatea unui ales al poporului, dar și cu încrederea, că experiența poate aduce plus valoare”.

Într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, Ruxanda Glavan spune că va fi deschisă și constructivă cu toți cei care vor să participe la rezolvarea ecuațiilor importante din domeniul sănătății și cel social. „Voi insista pe continuarea și îmbunătățirea tuturor proiectelor benefice pentru oamenii din Moldova. Mă voi face în continuare auzită, ori de câte ori interesul cetățenilor, pacienților sau al beneficiarilor sistemului social, cel al lucrătorilor medicali și asistenților sociali va trebui pus mai presus decât orice speculație politică”, a scris noua deputată.

Ruxanda Glavan va fi parte a fracțiunii Partidului Democrat (PDM) și va ocupa fotoliul eliberat de Otilia Drăguțan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram