/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Detalii despre incendiul în care a murit o fetiță de 9 ani. Tatăl copilei ar fi dat foc la casă

missing
25 august 2019, ora 15:35

Incendiul în care a murit o fetiță de 9 ani din localitatea Năvârneț, raionul Fălești a fost provocat de tatăl acesteia. Potrivit Poliției, incendiul a fost depistat de socrii bărbatului care locuiesc în aceeași casa. Bărbatul ar fi stropit camera cu benzina și i-ar fi dat foc pentru că sotia l-ar fi anuntat că si-ș găsit un alt bărbat.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Falesti, Eugenia Molceanov, incendiul s-ar fi produs ieri noapte, în jurul orei 02.40.

Potrivit ei, bărbatul de 61 de ani a fost trezit de soția lui care a simțit miros de benzină. “Ducându-se în camera vecină, a văzut cum ginerele său, cu vârsta de 47 ani, (cetățean al Republicii Azerbaijan) a incendiat camera cu o brichetă și s-a încuiat în cameră. Stăpânul gospodăriei a ieșit afară, împreună cu soția lui și fiul cu vârsta de 30 ani, ulterior afară a ieșit și ginerele, care cu o bucată de tablă și-a efectuat tăieturi în regiunea brațelor și a gîtului. În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fiicei acestuia, cu vîrsta de 9 ani”, menționează Eugenia Molceanov.

În rezultatul leziunilor primite, cetățeanul azer a fost internat în Spitalul raional Fălești, în stare inconștientă. Din explicațiile socrilor, ginerele locuiește cu ei de aproximativ 11 ani. La moment fiica lor este plecată la cîștig în Italia.

Potrivit Poliției, ieri ea a comunicat cu ginerele și l-a informat că și-a găsit un alt partener de viață și nu se va mai întoarce acasă, acesta considerând ca fiind și motivul celor produse.

Pe caz este pornit proces penal în temeiul art. 197 Cod penal al Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram