/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Platforma DA și PAS vor merge în bloc electoral la următoarele alegeri locale și cele parlamentare noi

25 august 2019, ora 14:30

Partidul Platofrma Demnitate și Adevăr a anunțat că va merge a următoarele alegeri locale și la alegerile parlamentare noi în cele patru circumscripții într-un bloc cu Partidul Acțiune și Solidaritate. Despre aceasta a anunțat liderul formațiunii, Andrei Năstase, după ședința Consiliului Politic Național al PPDA.

„Având ca principal deziderat continuarea tuturor activităților politice care au ca principal scop deoligarhizarea Republicii Moldova, reforma profundă a sistemului juridic și implementarea reformelor sociale și economice de care societatea are atât de mare nevoie, Platforma DA își asumă, prin decizia de astăzi, responsabilitatea publică pentru votul acordat de cetățeni la data de 24 februarie 2019”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul PPDA spune că în cel mai scurt timp va fi finalizată procedura de selectare a candidaților comuni.

 

Briefing de presă după ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr

Briefing de presă după ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr

Gepostet von Andrei Nastase am Sonntag, 25. August 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram