/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ La scăldat, în havuzul muzical din Parcul Valea Trandafirilor

27 august 2019, ora 07:31

La o zi de la inaugurare, havuzul muzical din parcul Valea Trandafirilor a devenit unul dintre cele mai atractive obiective din Chișinău. Însoțiți de părinți, zeci de micuți s-au distrat și s-au bălăcit astăzi printre jeturile de apă.

Mihaela Dicusar, reporteră TV8: „În câteva clipe urmează a fi conectată apa havuzului. Iar cei mai nerăbdători sunt copiii care așeaptă să se ude din cap până-n picioare”.

„Nici nu știam că va fi un havuz atât de frumos și mare. Data viitoare. Data viitoare îmi aduc costumul de baie și mă scald și eu”.

„Am venit cu vărul meu. Ne jucăm cu apa”.

„Mie îmi place foarte mult”.

Mihaela Dicusar, reporteră TV8: „Pe vreme caniculară, havuzul este o oportunitate perfectă de a te răcori, astfel încât nici maturii nu pot rezista tentației”.

„Deocamdată e foarte bine. N-au finisat acolo până la urmă la trecerea de pietoni. E greu de trecut cu căruciorul. În rest e bine”.

„Iată, m-am stropit. E super. Mai ales lângă casă”.

„De-ar apărea mai multe lucruri de-astea bune pentru toți, maturi și copii”.

Totuși, unii vizitatori au ținut să menționeze că havuzul a fost inaugurat prea târziu.

„Trebuia mai înainte. Vara e cald și copiii vin să se răcorească. În iaz nu se permite, astfel măcar aici vin”.

Havuzul muzical a fost inaugurat ieri în scuarul fostului cinematograf „Iskra” din sectorul Botanica. Acesta nu lucrează non-stop. Pe parcursul zilei, apa este conectată periodic, la fiecare jumătate de oră. Abia la ora 20:18 se conectează muzica și lumina.

Renovarea havuzului a făcut parte parte din proiectul de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor”. Lucrările de reparație a artezianului au costat 3,6 milioane de lei, banii fiind alocați din bugetul municipal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram