/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Independența, marcată și la înălțime. Însoțitorii de bord ai unei companii aeriene au îmbrăcat costumul tradițional

28 august 2019, ora 07:30

Independența, marcată și la înălțime. Cu ocazia sărbătorii, însoțitorii de la bord al unei companii aeriene din Moldova şi-au schimbat uniforma clasică, pe una tradițională. Iar celebra statuie din Bruxelles, Manekenn Pis a fost îmbrăcat și el în costum național.

Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, stewardesele unei companii aeriene au îmbrăcat ia și fusta tradițională în locul uniformelor. Pasagerii vor avea parte pe parcursul zborului de mai multe surprize plăcute. Vor fi întâmpinați cu plăcinte și vin, prezentate în vase tradiționale. În comunicatul de presă al Air Moldova se menționează că fiecare pasager de la bordul aeronavelor va fi surprins cu un mesaj de felicitare la locul din avion, acesta fiind imprimat pe tetierele de pe fotolii, iar fiecare copil va primi câte un cadou special.

Surprize de Ziua Independenței vin și de la Bruxelles. Celebra statuie Manekenn Pis a apărut astăzi pe rețelele de socializare, de asemenea, în costum tradițional.

Costumul moldovenesc se încadrează în suita de peste o mie de costume ale celebrei statui. Ținutele sunt adaptate mărimilor băiețelului de bronz de 60 de centimetri. Impresionanta colecție este găzduită de Casa Regelui din Piața Mare, în Bruxelles.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram