/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Elevii se întorc la școală, iar deputații, în Parlament! Azi începe sesiunea de toamnă a Legislativului

missing
02 septembrie 2019, ora 13:03

Azi, odată cu revenirea elevilor la școală, revin și deputații la muncă în Parlament. Chiar dacă unii dintre ei nu au avut parte de vacanță, de astăzi, începe oficial sesiunea de toamnă-iarnă a Legislativului, potrivit unei dispoziții semnate anterior de președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi. 

Cât privește începerea sesiunilor plenare a Legislativului, decizia urmează a fi luată de către membrii Biroului Permanent.

Sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului s-a finalizat pe 31 iulie. Deputații s-au întrunit însă, la mijlocul lunii august, în ședință extraordinară, care a durat două zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram