/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă două zile de caniculă și vremea se răcorește puțin. Meteorologii anunță și ploi

missing
02 septembrie 2019, ora 09:12

Vom mai avea parte de vreme caniculară încă două zile, apoi temperaturile vor scădea ușor, potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat. De asemenea, specialiștii de la meteo anunță și ploi. 

Azi și mâine, vremea va fi caldă, cu temperaturi diurne de până la +31, +32 și +33 de grade, în diverse regiuni ale țării.

Astăzi nu se prevăd ploi, dar mâine se așteaptă precipitații în partea de nord a țării.

Miercuri va ploua și la Nord și în Centru, iar temperaturile vor scădea ușor. Maximele vor ajunge la +28, +29 și +30 de grade Celsius.

Joi și vineri se va încălzi, din nou, până la +30/+32 de grade, însă în weekend maximele vor coborî până la +25… +27 de grade.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram