/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Și-au dat întâlnire în parc. Șeful CFM s-a văzut astăzi cu Lilian Carp. Despre ce au discutat

missing
03 septembrie 2019, ora 13:41

După ce a făcut publice presupusele scheme cu metalele colorate de la nodul de cale ferată de la Tighina, deputatul Lilian Carp s-a întâlnit astăzi într-un parc din capitală cu șeful „Căii Ferate a Moldovei”(CFM) Iurie Topală. Imaginea în care apar cei doi a fost făcută publică pe rețelele de socializare de către deputatul socialist Grigore Novac.

Lilian Carp a spus că Topală l-a sunat și i-a propus să se vadă. „Iurie Topală mi-a adus anumite materiale despre declarațiile pe care le-am făcut anterior cu privire la metalele colorate. Mi-a spus că unele lucruri s-au adeverit și că poate face publice unele informații cu privire la acest caz”, a declarat Lilian Carp pentru TV8.md.

Și Iurie Topală a confirmat că s-a văzut cu Lilian Carp pentru a-i transmite niște acte. „I-am transmis lui Lilian Carp sesizările noastre care se află la Poliție. Am sesizat oamenii legii pe 31 iulie curent, mult mai devreme decât Lilian Carp a făcut publice informațiile despre acest caz”, a spus șeful CFM, contactat de TV8.md.

Pe 29 august, deputatul Lilian Carp a declarat că la Căile Ferate ar funcționa niște scheme de vindere ilegală a metalelor colorate precum este cuprul sau aluminiul. Ulterior, parlamentarul a anunțat că va sesiza Procuratura cu privire la aceste presupuse ilegalități.

La scurt timp reprezentanții CFM au confirmat că s-au depistat asemenea încălcări și că au fost sesizate organele de drept.

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram