/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Dodon se întâlnește sâmbătă cu Putin la Kremlin, să discute despre gaze

missing
03 septembrie 2019, ora 14:31

Șeful statului Igor Dodon merge din nou la Moscova. Acesta spune că se va întâlni cu omologul său rus Vladimir Putin, la Kremlin, pentru a discuta despre tarifele la gazele rusești, cumpărate de Republica Moldova. 

Dodon zice că există riscul ca tariful la gaze să crească cu până la 40-50%, „din cauza unor decizii politice luate anterior de cei de la ANRE” și spune că vrea să-l convingă pe Putin ca rușii să le ofere moldovenilor un tarif care să nu permită această creștere. Anterior, președinte spunea că va cere de la ruși reducerea tarifului la gazele naturale.

Igor Dodon s-a întors acum o zi de la Moscova, unde s-a întâlnit cu șeful de la „Gazprom”, Alexei Miller. La întrevedere a participat și ministrul Economiei, Vadim Brînzan, și noul președinte al „MoldovaGaz”, Vadim Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram