/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Doi deputați socialiști și-au depus mandatele. Cine le-ar putea lua locul în Parlament

missing
04 septembrie 2019, ora 15:38

Parlamentul a aprobat astăzi cererea de demisie a socialistului Vladimir Țurcan, care a renunțat la mandat după ce a fost ales judecător al Curții Constituționale.

De asemenea, a fost aprobată demisia deputatului socialist Victor Gaiciuc, care a fost numit consilier al președintelui Igor Dodon.

Astfel, Parlamentul a declarat vacante două mandate de deputat. Următorii doi socialiști care au fost pe lista partidului la alegerile parlamentare și ar urma să ocupe funcțiile de deputat sunt Adrian Albu și Alla Darovannaia.

Adrian Albu este în prezent secretar general al Parlamentului, iar  Alla Darovannaia este membră a Consiliului Republican al PSRM, doctor în științe economice și activează în prezent la Academia de Studii Economice.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram