/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cine este candidatul PLDM pentru Primăria orașului Leova

05 septembrie 2019, ora 10:32

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat, Alexandru Bujorean, va candida la funcția de primar al orașului Leova și va fi și în listele formațiunii pentru funcțiile de consilier local și raional.

„Nu este o decizie ușoară, dar este cât se poate de asumată și chibzuită. Schimbarea nu mai poate fi așteptată ,,pe verticală”, ea trebuie să înceapă de jos, de la talpa țării, din locurile în care oamenii nu mai vor să audă prea multe despre politică, ci cât mai multe despre soluționarea reală a problemelor lor zilnice: gunoi, câini vagabonzi, preț la apă și canalizare, drumuri și infrastructură, etc.”, a scris Bujorean pe Facebook.

Acesta susține că are o echipă pregătită și o listă de consilieri locali „care vin să aducă un suflu nou în administrația locală din Leova”.

Alexandru Bujorean urmează să colecteze semnături de la locuitorii orașului Leova, pentru a se putea înscrie în cursa electorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram