/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

UPDATE: /FOTO/ Accident grav în Florești. Șase persoane, printre care și doi copii, au fost transportate la spitalul raional

missing
06 septembrie 2019, ora 18:25

UPDATE: Ora 18:25 Șase persoane, printre care și doi copii, au fost transportate la spitalul raional din Florești. Micuțul de un an a fost dus la Institutul Mamei și Copilului, fiind în stare gravă. Ceilalți rămân la spitalul local.  

„O pacientă se află în stare foarte gravă. Ea este netransportabilă și continuă tratamentul în secția terapie intensivă la Spitalul Raional Florești. Alt copil, în stare de gravitate medie este în secția de ortopedie și traumatologie”, a declarat pentru TV8 vicedirectoarea Spitalului Raional Florești, Ludmila Capcelia.

Ceilalți pacienți se recuperează în secția traumatologie. Medicii precizează că pacienții nu vor fi externați în curând.

Ora: 14:00 Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs ieri noaptea în raionul Florești pe traseul Bălți – Chișinău. Alte șapte persoane au fost transportate la spital, printre acestea se numără și doi copii.

„Accidentul s-a produs ieri în jurul orei 21:40. Automobilul de model Ford Tranzit condus de un bărbat a ieșit pe contrasens unde s-a ciocnit frontal cu un automobil de model Volkswagen Golf  condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 27 de ani”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, Eugenia Molceanov.

În urma impactului, conducătorul automobilului de marca Ford a decedat la fața locului iar alți doi pasageri au fost transportați la Spitalul Raional Florești.

Șoferul automobilului de marca Volkswagen și alți patru pasageri de asemenea au fost transportați la spitalul raional. Printre persoanele internate se numără doi copii, cu vârstele de un an și respectiv cinci ani.

La moment polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: Poliția

Foto: Poliția

Foto: Poliția

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram