/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

R. Moldova nu recunoaște alegerile din Crimeea și Sevastopol

missing
09 septembrie 2019, ora 09:27

Republica Moldova nu recunoaște alegerile organizate de autoritățile Federației Ruse în Crimeea și Sevastopol, anunță Ministerul Afacerilor Externe prin intermediul unui comunicat de presă.

„Republica Moldova nu recunoaşte aşa-numitele alegeri organizate în Crimeea şi Sevastopol, ambele anexate de către Rusia. Țara noastră susține suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei”, susține autoritatea de la Chișinău.

Ieri au avut loc alegeri locale în Rusia. La Moscova, autoritățile electorale au refuzat să înregistreze mai mulți candidați independenți și din opoziție pentru duma orășenească, provocând un val de proteste, înăbușite însă de forțele de ordine care au bătut și reținut mii de participanți la proteste.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram